Träningsskor

Det är viktigt att ha bra träningsskor!

Mina favvisar håller tyvärr på att falla sönder. Stötdämpningen är bortnött pch sömmarna börjar spricka. Men jag kan för allt i världen inte kasta dem än. De får extraknäcka som utomhusskor istället... ;)

Jag fick ett par nya skor av mamma och pappa i julklapp. Det är synd att träningsskor är så dyra, eller kanske tur... Jag skulle gärna ha ett par i varje färg. Jag tycker att halva nöjet med att träna är att matcha träningskläder.

 
Det är inte bara bara att köpa skor. Man bör veta vad de ska användas till, gång, löpning, passträning, gym osv. Sen ska man ta reda på om man pronerar eller supinerar. Helt enkelt om foten lutar åt något håll när man går/springer. Jag pronerar, ganska mycket plus att jag är lite plattfot. Jag har specialinlägg som jag använder för det mesta, men inte jämt! Man får inte glömma att en sula är en "quick fix" och att man bör träna upp foten och inte enbart förlita sig på inlägget. Intersport har utbildad personal som snabbt kan kolla detta åt en om man inte har lust att gå till en dyr fotspecialist. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0